Kolios, Skiathos - pentru o vacanta de familie

Kolios este o plaja dantelata ce merita vizitata atat pentru apele sale clare, cat si pentru multitudinea de oportunitati pe care le ofera: taverne, hoteluri, camping sau sporturi nautice. Kolios face parte dintr-un golf mai mare ce cuprinde plajele Vromolimnos şi Platanias (Aghia Paraskevi). 

Kolios ofera o buna selectie de taverne si restaurante, un supermarket si cel putin doua mini-piete. Exista, de asemenea, mai multe piscine la care ai acces dupa ce ai cumparat ceva de la barul aferent piscinei. Este un loc minunat pentru o vacanta de familie sau pentru cei care cauta un loc mai putin aglomerat.

Pitoreasca plaja Kolios, este situata pe coasta de sud a insulei Skiathos, la doar 8 km distanta de orasul Skiathos. Zona Kolios, este ideala pentru a petrece vacanta si pentru a descoperi frumusetile naturale ale insulei. Plaja nu este faimoasa doar pentru apele cristaline, ci si pentru centrul pentru cei pasionati de sporturi de apa si al facilitatilor oferite, ca sezlonguri si umbrele.

Kolios ofera multe locuri de cazare (de la apartamente de lux, la camere simple). Majoritatea spatiilor de cazare din Kolios se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos. 

Skiathos Town este la 10 minute de mers cu autobuzul iar Koukounaries se afla la aproximativ aceeasi distanta, in directie opusa. Drumul de acces carte plana este sigur iar autobuzele din Skiathos care trec prin plajele sin sud opreste si in Kolios.


HARTA PLAJEI KOLIOS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu